Kriya Yoga Nederland

Over Kriya Yoga

Welkom!

We zijn blij met uw interesse in
Kriya Yoga en nodigen u uit voor een eerste indruk.

Kriya Yoga is een uiterst effectieve combinatie van fysieke oefeningen, ademhaling- en meditatie technieken, die tezamen een heel positief effect hebben op het lichaam, de geest, het intellect en de Ziel. Het is een heel praktische en uitgebalanceerde combinatie van Hatha Yoga, Karma Yoga, Raya Yoga en Bhakti Yoga, wat tot Jnana Yoga en God / allerhoogste Geest Realisatie leidt.
Kriya Yoga bundelt en voegt alle essenties van deze verschillende Yoga vormen in een. Kriya Yoga is de kunst en wetenschap van Zelf bewustzijn en realisatie van God / allerhoogste Geest, zoals dit is geopenbaard aan de wereld door Mahavatar Babaji en Lahiri Mahashaya.

Sunset
Namaste

Universeel en totaal niet sektarisch en niet gebonden aan welke religie dan ook, bundelt Kriya Yoga de gemeenschappelijke kern van spiritualiteit en religie tot een diep begrip van de ware betekenis van het woord "Yoga" ; de eenheid van de individuele Ziel met alle Zielen, met de Alomvattende Ziel, de Schepper, de Schepping, het Zelf, God / allerhoogste Geest. De eenheid tussen ons biologische Zelf en ons spirituele Zelf. Kriya Yoga Nederland onderricht Kriya Yoga in de pure en originele lijn van de Kriya Yoga Sat Gurus Mahavatar Babaji, Lahiri Mahashaya, Sri Yukteswar, Paramahansa Yogananda, Swami Narayan Giri, Swami Satyananda Giri, Mahaswami Paramahansa Atmananda.

De Indiase Yogi Mahaswami Paramahansa Atmananda, die in zijn professionele carrière een vooraanstaand neuroloog was, onderwijst wereldwijd de oorspronkelijke klassieke Kriya Yoga aan oprecht geïnteresseerden en is de Guru (spiritueel leraar) van Kriya Yoga Nederland. Kriya Yoga leidt tot innerlijke rust, een betere waarneming en een betere lichamelijke conditie. Het doel van Kriya Yoga is een stressvrij, evenwichtig leven en Zelfrealisatie. Meer informatie over de achtergrond en betekenis van deze spirituele traditie is te vinden onder Kriya Yoga Achtergrondinformatie.

Gurudev